Tuff samarbetscoaching

Totalt förändrat samarbete på några månader

Trustindex ökar och medarbetarna vittnar om hur stämningen på jobbet blivit så mycket bättre på väldigt kort tid. Hur är det möjligt? 

”Oj, oj, oj, det här är kört” låter det ofta från beställaren när vi får ett uppdrag om samarbetscoaching. Facket eller företagshälsovården kan vara inblandade, gruppen kanske ses som den mest hopplösa på hela arbetsplatsen och det finns inget förtroende för chefen. Hela situationen känns förfärligt låst.  

Det kan också handla om grupper som har ett helt ok klimat men behöver bli bättre på att prata rakt med varandra istället för att hamna i skitsnackskultur eller gå omvägen via chefen. Oavsett hur svår situationen ser ut brukar stämningen vara helt annorlunda redan efter ett par träffar med en tufftränare. 

Hur lång tid tar det?
Vanligtvis tar processen 6-8 veckor i en normalstor grupp.

Vad kostar det?
Vi tar betalt för resultatet, inte för nedlagd tid. När nio av tio anser att samarbetet fungerar är resultatet uppnått.

Vanliga frågor
Många av de vanligaste frågorna hittar du i skriften ”Samarbetscoaching – 10 grupper före och efter”, skriven av Karin Tenelius, som finns att läsa och ladda ner här.

Anmäl dig till HR-mässa

Du kan också delta på vår kostnadsfria HR-mässa (webbinarium), som bland annat handlar om hur man får medarbetare att bli mer engagerade, ansvariga och självgående, hur man skiftar ett energidränerande samarbetsklimat på kort tid och hur man ger feedback som landar och får effekt. Läs mer och anmäl dig här:

Anmäl dig till HR-mässa

Vill du veta mer?

Har du funderingar eller frågor om Tuff samarbetscoaching? Kontakta oss på tel. 08-446 16 20 eller maila info@tuffledarskapstraning.se så berättar vi mer.

Hur skapar man arbetskulturer som tar fram medarbetares potential? Karin Tenelius

  • “Vi gick från kaos och ovilja till samarbete och lust/vilja att gå till jobbet. Att jobba har återigen blivit roligt på alla plan och vi har blivit en friskare arbetsgrupp där alla har ett ansvar och jag som chef låter de utvecklas och inte curlar bort dem, vilket gör att all personal får använda sina egna resurser. Jag som chef har fått mycket mer tid att reflektera och kan fokusera mer på utvecklings-/förändringsarbete. Årets medarbetarsamtal var mer utvecklande och coachande vilket märks på hela enheten. Vi har blivit ett vi på riktigt.”
    — Åsa Lundborg, Enhetschef, Norra Stockholms psykiatri