Webbinarium

Kulturförflyttning

Trampa inte fel!

Vad är det som inte fungerar med de vanliga sätten att driva förändring? Varför envisas vi med att fortsätt driva förändring som vi alltid har gjort? Hur får man en kulturförflyttning att verkligen lyckas?

Vi ser så många organisationer som gör de klassiska misstagen när man ska förändra kultur och arbetssätt. Därför har vi tagit fram det kostnadsfria webbinariet ”Kulturförflyttning – trampa inte fel!”. Vi vill visa på de vanligaste minorna och lansera alternativa sätt.

Vad är det särskilt som inte fungerar med traditionell förändringsledning? Vad är det som gör det så svårt att införa nya sätt att arbeta på som agilt eller tillitsbaserat? Vad är det som inte fungerar när man försöker förändra en kultur på traditionellt vis?

Karin Tenelius

Det här webbinariet handlar mycket om att konstatera och klarlägga vad som inte fungerar och det verkar ju inte så konstruktivt. Men poängen med det är att verklig förändring börjar med att sluta göra en massa saker på samma sätt man alltid brukar. Och för att kunna göra det måste man ju veta vad det är man ska sluta med. Det är till och med så att bara genom att avstå att göra som vanligt kan viss bra förändring ske. Men vi kommer också in på vad man bör göra istället och ger en hel del konkreta tips.

I webbinariet ”Kulturförflyttning – trampa inte fel!” slaktar vi heliga kor på löpande band. Vi tydliggöra fallgroparna de flesta kliver i och berätta om alternativa sätt för verklig förändring.

Webbinariet leds av Karin Tenelius och Mette Herlitz på Tuff ledarskapsträning. Webbinariet är helt kostnadsfritt och on demand vilket innebär att du kan se det när det passar dig.

Fler av våra populära, kostnadsfria webbinarier:

Tuff ledarskapsträning har en lång historia som experter på långtgående, involverande ledarskap i praktiken, det som nu kallas tillitsbaserad ledning och styrning. Vi har många nöjda kommuner, myndigheter, regioner, skolor och högskolor bland våra kunder och är verksamma för att sprida praktisk kunskap snarare än bara teoretisk.

Undrar du över något?

Kontakta oss på Tuff ledarskapsträning på info@tuffledarskapstraning.se eller ring 08- 446 16 20.

  • “Tillitsbaserad styrning och ledning”
    Webbinariet tar upp konkreta fallstudier, ger praktiska verktyg och helt nya infallsvinklar. Syftet är att ge deltagarna en injektion att direkt börja prova på hemmaplan. Mer info och beställning av webbinariet här. 
  • “Sluta motivera dina medarbetare!”
    Välkommen på ett kostnadsfritt, interaktivt webbinarium om hur man får självgående, motiverade medarbetare. Mer info och anmälan här.
  • Digital HR-mässa
    Vi bjuder dig som arbetar inom HR på ett kostnadsfritt webbinarium som innehåller våra två mest populära seminarier. Mer info och anmälan här.