Att få innovation att hända

Lär dig jobba snabbare, agilt och mer kundcentrerat!

  • Missade du webbinariet? Klicka på "Anmäl" och 9 feb. så skickar vi en länk till inspelningen.
  • Webinariet är kostnadsfritt
Registration

Vi har krav på oss att jobba innovativt – samtidigt som vi verkar i “det industriella paradigmet”, där förutsägbarhet, långsiktighet och riskminimerande premieras. Ekvationen går inte ihop. 

Samtidigt finns det organisationer som lyckas, då det de senaste åren uppstått en stor mängd nya metoder och arbetssätt som hjälper till att både innovera snabbare men också minimera risken.

Datumet för webbinariumet den 9 feb. har passerat men kan beställas i efterhand. Klicka på “Anmäl” och 9 feb. så skickar vi en länk till inspelningen.

Hur gör de organisationer som lyckas?

  • Vilka strukturer har de på plats, hur organiserar de sitt arbete och vilka metoder använder de?
  • Hur kan man som organisation balansera sina resurser för att både kunna arbeta med löpande verksamhetsutveckling men också jobba utforskande för att skapa sin egen framtid?
  • Hur kan man förutse vilka typer av kompetenser man kommer behöva för att möta framtidens utmaningar?
  • Hur kan man skapa en kostnads- och resurseffektivitet i sitt utforskande arbete?
  • Hur gör man för att bli bättre på att förstå hur ens kunders preferenser och förväntningar utvecklas över tid?
  • Hur kan man få med sina medarbetare på den förändringsresa alla organisationer kommer behöva göra de närmsta tio åren och vad har chefernas förhållningssätt med det att göra?

I det här webbinariet får du möjlighet att möta tre experter som ger dig ett antal handfasta, konkreta tips:
Leif Rehnström
från den digitala transformationsbyrån Hello Future hjälper företag och organisationer att med hjälp av innovations- och designmetodik skapa struktur och arbetssätt för att bli mer snabbrörliga. Johan Lager berättar om hur han och hans kollegor på Tillväxtverket skapade en motor för mer kundfokuserat och innovativt förändringsarbete.

Karin Tenelius från Tuff ledarskapsträning har sedan länge utmanat de gamla hierarkiska ledningsteorierna med 20 års erfarenhet av medarbetarstyrda, självorganiserande företag.

För vem?

Webbinariet riktar sig till dig som sitter i en större organisation och har som ansvar att driva innovation och framåtblickande affärs- och verksamhetsutveckling. Välkommen!

Praktisk info

Webbinariet sker digitalt på Zoom, och du kommer att få en länk via mail där du kopplar upp dig till det digitala klassrummet. Har du inte använt Zoom förut, ladda gärna ner Zoom-klienten (Zoom Client) i förväg här. Om ditt företag har restriktioner mot att använda programmet kan du prova att ansluta (join meeting) med mötes ID (meeting ID) via zooms hemsida. För att testa ditt system och Wifi med programmet följ denna länk. Använd helst din egen dator under träningen och sitt gärna på ett lugnt ställe. Dator fungerar bättre med Zoom än telefon.
Webbinariet är kostnadsfritt. 

Undrar du över något?

Kontakta oss på Tuff ledarskapsträning på info@tuffledarskapstraning.se eller ring oss på 08- 446 16 20

Read More

Registration Att få innovation att hända

Select a city

Select a course